Tο αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνισή σου περισσότερο από κάθε άλλο - iefimerida.gr

Tο αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνισή σου περισσότερο από κάθε άλλο

Μοντέλο με γυαλιά ηλίου /Φωτογραφία: Instagram @pernilleteisbaek
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα αξεσουάρ τα αγαπάμε για αυτό ακριβώς τον λόγο.

Γιατί μπορούν με μια κίνηση να χαρίσουν ενδιαφέρον ακόμα και στο πιο απλό σύνολο. Να χαρακτηρίσουν το στιλ και να μεταμορφώσουν την κάθε εμφάνιση. Τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα, οι μεγαλύτερες αδυναμίες των γυναικών και όχι άδικα. Ωστόσο το αξεσουάρ που έχει την δύναμη να αλλάξει εντελώς το λουκ σας είναι άλλο.

Είτε χρειάζεστε γυαλιά είτε όχι, είναι η στιγμή να εμπλουτίσετε την συλλογή σας μέ ένα νέο ζευγάρι γυαλιών οράσεως. Οι σχεδιαστές το έκαναν ήδη και οι πιο ξεχωριστοί σκελετοί γυαλιών περπάτησαν στα runways για την σεζόν A/W 18, με τον πρωτοπόρο Gucci (όπως πάντα) να επαναφέρει τα oversized και ιδιότροπα γυαλιά πολύ πριν από τους άλλους, και να κάνει το λουκ του βιβλιοθηκάριου chic και δημοφιλές.

Είτε λοιπόν η όραση σας είναι τέλεια και θέλετε απλά να υιοθετήσετε το στιλ, είτε ψάχνατε τα τέλεια γυαλιά, οι τάσεις σας ευνοούν. Τα σχέδια είναι αμέτρητα και θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Είτε επιλέξετε ένα vintage και θηλυκό cat eye είτε προτιμάτε ένα σοφιστικέ και ρετρό aviator στιλ. Βρείτε το αγαπημένο σας.

Δείτε το αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνιση περισσότερο από κάθε άλλο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ