Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι στρατιωτικοί στον Εβρο -Υποβαθμίζει το περιστατικό το ΓΕΣ - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι στρατιωτικοί στον Εβρο -Υποβαθμίζει το περιστατικό το ΓΕΣ

Ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σύλληψη δύο Τούρκων στρατιωτικών, στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο, μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Τούρκοι στρατιωτικοί συνελήφθησαν σε περιοχή του Δ’ Σώματος Στρατού, στα σύνορα, στην περιοχή του Πέπλου.

Το inkomotini κάνει λόγο για «ανταλλαγή πυροβολισμών» κατά τη διάρκεια του συμβάντος, κάτι το οποίο διαψεύστηκε αργότερα από πηγές του ΓΕΣ.

Το ΓΕΣ, σύμφωνα με το evros-news, επιβεβαιώνει ουσιαστικά την σύλληψη, αλλά επισημαίνουν ότι πρόκειται για χαμηλής έντασης περιστατικό οι λεπτομέρειες του οποίου θα δημοσιοποιηθούν με ανακοίνωση από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας υποστηρίζουν πως μετά τη σύλληψη τέθηκαν σε επιφυλακή σε όλο το μήμος του νομού Έβρου, τα Τμήματα Χρονικής Ετοιμότητας, πιο γνωστά ως ΤΧΕ, από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης μέχρι και τις Καστανιές.

Οπως μετέδωσε o Alpha οι δύο Τούρκοι στρατιωτικοί χάθηκαν και πέρασαν στην Ελλάδα. Στα όπλα τους δεν είχαν καν πυρομαχικά και αφού έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες, ύστερα από 9 ώρες, επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ