Πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της «Γαλάζιας Λίμνης», 38 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της «Γαλάζιας Λίμνης», 38 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας [εικόνες]

Η «Γαλάζια Λίμνη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «Γαλάζια Λίμνη» είναι μια ταινία που έχει σημαδέψει την παιδική μας ηλικία.

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από την δεκαετία του 1980 όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά, ωστόσο, συνεχίζουμε να την παρακολουθούμε κάθε φορά που παίζεται σε επανάληψη στην τηλεόραση.

Ο αγνός έρωτας, το μαγευτικό τοπίο, η άγρια και πρωτόγονη ομορφιά που προβάλλονται, μας γοητεύουν. Πρωταγωνιστές, δύο νέοι -τότε- ηθοποιοί, η Μπρουκ Σιλντς και ο Κρίστοφερ Άτκινς.

Η ηθοποιός με τα υπέροχα μάτια έκανε μεγάλη καριέρα από τότε, αντίθετα, ο ξανθός συμπρωταγωνιστής της έμεινε κυρίως στη μνήμη μας ως «Ρίτσαρντ». Σήμερα είναι 57 ετών, παντρεύτηκε αλλά χώρισε ενώ απέκτησε δύο παιδιά.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής της «Γαλάζιας Λίμνης», 38 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ