Το κομμάτι από την ΙΚΕΑ που βρίσκεται στο δωμάτιο κάθε στιλάτης γυναίκας [εικόνες] - iefimerida.gr

Το κομμάτι από την ΙΚΕΑ που βρίσκεται στο δωμάτιο κάθε στιλάτης γυναίκας [εικόνες]

Υπνοδωμάτιο /Φωτογραφία: Pexels
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μας αρέσουν οι ιδέες με στιλ που μεταμορφώνουν τον χώρο μας.

Το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ και μας καλεί σε μια νέα εποχή: ανανέωσης, αποφάσεων, αλλαγών. Το σπίτι μας διψά για κάτι καινούριο και αν του το χαρίσουμε, θα λάβουμε μια θαυμάσια ανταμοιβή: την υπέροχη ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί.

Κάθε προσωπικό μας αντικείμενο κρύβει μια ιστορία: αναδεικνύοντάς το αποκτάμε έναν ισχυρότερο δεσμό με τον χώρο. Αυτή είναι μια από τις βασικές ιδέες που διέπουν τον κατάλογο της ΙΚΕΑ για το 2019. Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο, αντλούμε έμπνευση και ιδέες που μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο μας: το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα, το μπάνιο, το καθιστικό.

Στο νέο κατάλογο της ΙΚΕΑ εντοπίσαμε ένα έπιπλο που μπορεί να χαρίσει έξτρα πόντους στιλ στο υπνοδωμάτιό σας. Μπορεί να αναδείξει προσωπικά σας αντικείμενα με εντυπωσιακό τρόπο και παράλληλα να γίνει ένα ευέλικτο αποθηκευτικό μέσο. Κάθε γυναίκα που θέλει να οργανώνει, να προφυλάσσει και παράλληλα να αναδεικνύει fashion items της γκαρνταρόμπας της όπως αξεσουάρ, τσάντες και κοσμήματα μπορεί να αποκτήσει αυτό το έπιπλο!

Δείτε το κομμάτι από την ΙΚΕΑ που βρίσκεται στο δωμάτιο κάθε fashion girl στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΚΕΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΙΚΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ