US Open: Νικήτρια η Οσάκα -Επεισοδιακός τελικός, έξαλλη η Γουίλιαμς [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

US Open: Νικήτρια η Οσάκα -Επεισοδιακός τελικός, έξαλλη η Γουίλιαμς [εικόνες & βίντεο]

Σερένα Γουίλιαμς και Ναόμι Οσάκα στην απονομή του US Open (Φωτογραφία: AP/ Julio Cortez)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ναόμι Οσάκα έγραψε ιστορία για την Ιαπωνία, κατακτώντας το πρώτο Γκραν Σλαμ της στο US Open, αλλά η επιτυχία της επισκιάστηκε από την επεισοδιακή τροπή που πήρε ο τελικός κόντρα στην Σερένα Γουίλιαμς.

Η 20χρονη επικράτησε με 6-2, 6-4 της Αμερικανίδας, η οποία έγινε έξαλλη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δέχθηκε προειδοποίηση από τον διαιτητή γιατί της έκανε νοήματα ο προπονητή της, ενώ λίγο αργότερα η Γουίλιαμς δέχθηκε point penalty, επειδή έσπασε τη ρακέτα της.

US Open: Νικήτρια η Οσάκα -Επεισοδιακός τελικός, έξαλλη η Γουίλιαμς [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
US Open: Νικήτρια η Οσάκα -Επεισοδιακός τελικός, έξαλλη η Γουίλιαμς [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
US Open: Νικήτρια η Οσάκα -Επεισοδιακός τελικός, έξαλλη η Γουίλιαμς [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η 37χρονη ξέσπασε κατά του διαιτητή, φωνάζοντας μεταξύ άλλων: «Λες ότι κλέβω. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου! Απαιτώ μια συγγνώμη». Ο χαρακτηρισμός «κλέφτης» της κόστισε ένα game penalty και η κατάσταση... ξέφυγε. Η Γουίλιαμς ξέσπασε σε κλάματα, απαίτησε να φύγει ο διαιτητής, ενώ ο κόσμος αντιδρούσε από την κερκίδα.

Απίστευτη ήταν η ατμόσφαιρα και στην απονομή, καθώς ο κόσμος γιούχαρε και η Οσάκα έκλαιγε. Ομως, η Σερένα Γουίλιαμς παρενέβη και ζήτησε από τον κόσμο να χειροκροτήσει την αντίπαλό της. «Είναι ο πρώτος τίτλος της σε Γκραν Σλαμ. Είναι η μέρα της. Ας σταματήσουμε το γιουχάισμα», τους είπε η Αμερικανίδα.

From boos to cheers. An emotional and powerful moment for Naomi Osaka and Serena Williams at the US Open podium. (?⬆️) pic.twitter.com/oTg6SORjXe

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ US Open Σερένα Γουίλιαμς Ναόμι Οσάκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ