Αναχώρησε από Κουμουνδούρου πούλμαν για τη ΔΕΘ -Μέσα ο Φίλης - iefimerida.gr

Αναχώρησε από Κουμουνδούρου πούλμαν για τη ΔΕΘ -Μέσα ο Φίλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κάθε μέσο επιχειρούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη.

Kαι αυτό για να δώσουν το παρών στην ομιλία Τσίπρα το βραδυ που -όσο να το κάνει κανείς- θα είναι σχετικά πιο εύκολη από άλλες χρονιές αφού φέτος για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός θα είναι σε θέση να υποσχεθεί «διορθώσεις» και ελαφρύνσεις. Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη αεροπορικώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, όπως επίσης πολλά υπουργικά στελέχη και βουλευτές. Ο Νίκος Παππάς προτίμησε το τρένο με τους strartupers χθες το πρωί.

Σήμερα το πρωί από την Κουμουνδούρου αναχώρησε και το τελευταίο κύμα με πούλμαν. Μεταξύ αυτών και ο Νίκος Φίλης που ανεβαίνει στη ΔΕΘ για να δώσει το παρών αν και στο νέο υπουργικό σχήμα, δε βρήκε θέση υπουργού.

Είναι προφανές ότι ο πρώην υπουργός δίνει μεγάλη σημασία στη σχέση του με τη βάση του κόμματος (είχε έρθει δεύτερος στο συνέδριο) καθώς η εξουσία μπορεί υπάρχει για λίγο, αλλά χωρίς κόμμα δε θα υπάρχει καθόλου.

Άλλωστε οι αναφορές που θα επιλέξει ο Τσίπρας για να μιλήσει για την μη κατάργηση των συντάξεων, αποτελούν δικαίωση για τον Φίλη, που από την πρώτη στιγμή ζητά να μην μειωθούν. Συνεπώς, διατήρηση της σχέσης του με τη βάση είναι προφανές ότι αποτελεί τον λόγο για τον οποίο τέθηκε «επικεφαλής των εφεδρειών» των οργανώσεων της Α' Αθήνας, στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΘ Τσίπρας φιλης ομιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ