Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στην κυπριακή «Μουρμούρα»; Το ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram [εικόνα] - iefimerida.gr

Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στην κυπριακή «Μουρμούρα»; Το ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» επιστρέφει ανανεωμένη!

Το κωμικό σίριαλ του Alpha μας κρατά συντροφιά ήδη πέντε χρόνια. Πολλά τηλεοπτικά ζευγάρια πέρασαν από τις οθόνες μας, άλλα έφυγαν, άλλα έμειναν και σε άλλα ήρθαν αλλαγές και προσθήκες.

Μετά την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, προστέθηκε στο καστ, όπως έγινε πριν λίγες μέρες και επισήμως γνωστό, η Κλέλια Ρένεση που θα είναι το τηλεοπτικό ταίρι του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Φυσικά, η σειρά δεν έχει κερδίσει μόνο το ελληνικό κοινό, αλλά και το κυπριακό. Έτσι, ιθύνοντες του Alpha Κύπρου αποφάσισαν να βάλουν στην σειρά ένα εμβόλιμο κυπριακό ζευγάρι, το οποίο προστίθεται στο μοντάζ.

Το κυπριακό ζευγάρι υποδύεται ο Μιχάλης Σοφοκλέους και η Χριστιάνα Αρτεμίου, που μάλιστα γράφει και το σενάριο. Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, λοιπόν, ακόμα μια ηθοποιός θα κάνει την είσοδο της στο καστ της κυπριακής «Μουρμούρας».

Δείτε ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στην κυπριακή «Μουρμούρα» στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ