Ολυμπιακός: Πάει για 20.000 διαρκείας -Μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς με την Μίλαν - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Πάει για 20.000 διαρκείας -Μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς με την Μίλαν

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 18.000 έφτασαν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες παρουσιάζουν ένα πολύ καλό πρόσωπο στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και έχουν ζεστάνει για τα καλά τον κόσμο της ομάδας, που σπεύδει να κλείσει μια θέση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για όλη τη σεζόν. Με τον ρυθμό που κινούνται οι πωλήσεις, μέχρι την αναμέτρηση με την Μπέτις (20 Σεπτεμβρίου) για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, αναμένεται να σπάσει το φράγμα των 20.000 εισιτηρίων διαρκείας, απειλώντας το σχετικό ρεκόρ (21.000) στο Φαληρικό γήπεδο. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά κάθε μέρα μέσω internet και από τη Δευτέρα στο Καραϊσκάκη τις ώρες 10:00 με 18:00.

Επίσης, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη φάση των ομίλων του Europa League και τις μάχες με Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ, όπου φυσικά στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Στην πρεμιέρα υποδέχεται τους Ανδαλουσιάνους στο Φάληρο και στη συνέχεια ταξιδεύει στο Μιλάνο για να αγωνιστεί με τους «ροσονέρι» στις 4 Οκτωβρίου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στην πόλη του ιταλικού Βορρά για να αγωνιστούν με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο και θα γίνει «απόβαση» οπαδών του ΟΣΦΠ. Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει για την παραχώρηση 5.500 εισιτηρίων, ωστόσο η ζήτηση είναι ακόμα μεγαλύτερη από τους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός διαρκείας Μίλαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ