O ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε τον Κλάους Αθανασιάδη - iefimerida.gr

O ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε τον Κλάους Αθανασιάδη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΠΑΣ Γιάννινα και Στέφανος Αθανασιάδης συμφώνησαν σε όλα με τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ να είναι ο αντικαταστάτης του Πέδρο Κόντε.

Στους Ζωσιμάδες ο παίκτης που θα πάρει την φανέλα με το Νο9, με τη διοίκηση της ομάδας της Ηπείρου να συμφωνεί μαζί του για μία σεζόν.

Από την πλευρά του ο Αθανασιάδης δεν δίστασε να πει το ναι στην πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά μετά την άσχημη εμπειρία του στο Ισραήλ και να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο που έριξε αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις αφού αυτό που ζητούσε ήταν μια ομάδα να τον πιστέψει και να του δώσει την ευκαιρία να αναγεννηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Στέφανου «Κλάους» Αθανασιάδη.

Ο Έλληνας επιθετικός γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1988, έχει ύψος 1.86μ. και στο παρελθόν έχει περάσει από τις ομάδες του ΠΑΟΚ, του Πανσερραϊκού ως δανεικός και στη Μακάμπι Χαϊφα του Ισραήλ. Επίσης έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες μας U19, U21 και ανδρών.

Ο «Κλάους» κατά την άφιξη στα Ιωάννινα και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με την ομάδα του ΠΑΣ για να πετύχει τους στόχους του. Τα υπόλοιπα τα λέμε στο γήπεδο.»

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 9».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κλάους Αθανασιάδης ΠΑΣ Γιάννινα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ