Ελένη Μενεγάκη: Η απίστευτη χάρη που της ζήτησε follower και η απάντησή της [εικόνα] - iefimerida.gr

Ελένη Μενεγάκη: Η απίστευτη χάρη που της ζήτησε follower και η απάντησή της [εικόνα]

Ελένη Μενεγάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελένη Μενεγάκη έχει εξοικειωθεί με το Instagram, που δείχνει να το χειρίζεται άψογα. Οχι μόνο «ανεβάζει» φωτογραφίες αλλά αλληλεπιδρά, όπως άλλωστε χρειάζεται, και με τους ακολούθους της.

Εκτός από σχόλια για το πόσο όμορφη είναι, η Ελένη Μενεγάκη δέχεται και ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους, τις οποίες και απαντά. Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή της μία follower της της ζήτησε να την βοηθήσει να βρει σπίτι στον γιο της που πέρασε στην Αθήνα.

«Αγαπημένη μου φίλη ο γιος μου πέρασε ΑΣΠΑΙΤΕ στο Μαρούσι. Πιάσαμε την πρώτη περιοχή, πιάσαμε και την πιο hot περιοχή. Για αυτό ζητάω μια χάρη. Αν ξέρεις εσύ ή κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει για ενοικίαση στις γύρω περιοχές», έγραψε η follower και η παρουσιάστρια της απάντησε, «Πάρε με στο γραφείο την Τρίτη να μιλήσω και με τα παιδιά και να σου πω».

Ελένη Μενεγάκη: Η απίστευτη χάρη που της ζήτησε follower και η απάντησή της [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη instagram follower
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ