ΣΥΡΙΖΑ: Δεν εκπλήσσουν κανέναν οι αντεργατικές προτάσεις του ΣΕΒ - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν εκπλήσσουν κανέναν οι αντεργατικές προτάσεις του ΣΕΒ

ΣΥΡΙΖΑ (Φωτογραφία: IntimeNews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση για τις θέσεις του ΣΕΒ για τα εργασιακά, σύμφωνα με το Εβδομαδιαίο Δελτίο του για την Ελληνική Οικονομία, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αντίθεση του ΣΕΒ στο ξήλωμα των αντεργατικών νόμων, που διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις, μείωσαν τους μισθούς και οδήγησαν τους εργαζόμενους στην πλήρη ανασφάλεια, δεν εκπλήσσει κανέναν», σχολιάζει.

«Επίσης δεν εκπλήσσουν κανέναν οι "προτάσεις" του ΣΕΒ που κινούνται στην κατεύθυνση της πλήρους αποδόμησης κάθε προστατευτικού πλαισίου για τους εργαζόμενους» αναφέρει. «Είναι, εξάλλου, γνωστές οι θέσεις αυτές της εργοδοτικής ένωσης και η αντίθεσή της στην επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας» προσθέτει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι όμως «είναι εξοργιστικό να περιβάλλονται οι θέσεις αυτές με το επιχείρημα της "ανάπτυξης" και της "ανταγωνιστικότητας", όταν ξέρουμε πού οδήγησαν οι αντεργατικές μνημονιακές ρυθμίσεις».

«Ας είναι τουλάχιστον στον ΣΕΒ πιο ειλικρινείς όταν υπερασπίζονται τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. Περιμένουμε, βέβαια, από τον κ. Μητσοτάκη να δηλώσει την ειλικρινή του συμπαράστασή στον ΣΕΒ και να εκφραστεί ακόμα μια φορά ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΒ εργασιακά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ