Η «καθαρίστρια Νοτοπούλου» έγινε σύνθημα- Η διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ στην Θεσσαλονίκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Η «καθαρίστρια Νοτοπούλου» έγινε σύνθημα- Η διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ στην Θεσσαλονίκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύνθημα για τους διαδηλωτές έγινε η «καθαρίστρια Νοτοπούλου», που τελικά όπως ομολόγησε και η ίδια στην συνέντευξή της στην ΕΡΤ, δεν δούλεψε ποτέ στον τομέα καθαριότητας.

Οταν η αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ έφθασε έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, ο επικεφαλής της ζήτησε να δεί την εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού. Και μάλιστα ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, απευθύνθηκε στους αστυνομικούς- που φρουρούσαν τα γραφεία- να τον ενημερώσουν, ποιά είναι η εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη.

Οταν εκείνοι του απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν και ότι θα δούν κάποιον από το γραφείο, εκείνος σχολίασε: «Δηλαδή ποιόν θα δούμε; Την καθαρίστρια; Την γραμματέα; Ποιός εκπροσωπεί τον Πρωθυπουργό στην Θεσσαλονίκη»;

Σχόλια που φυσικά αφορούσαν την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον θόρυβο που προκάλεσε η αποκάλυψη, οτι η πρώην εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και νύν Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, είχε μεν προσληφθεί στην καθαριότητα του Δήμου, αλλά ποτέ δεν εργάστηκε εκεί, αφού αμέσως αποσπάστηκε στο τουριστικό περίπτερο.

Οσο η ένταση ανέβαινε, ο Μιχάλης Γιαννακός πρόσθετε, απευθυνόμενος περισσότερο στις κάμερες που βρίσκονταν εκεί, παρά στους αστυνομικούς: «Η Νοτοπούλου δεν μπορεί να είναι εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού γιατί έγινε υπουργός. Είναι παράνομο. Ποιός λοιπόν εκπροσωπεί τον Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη; Εμείς ποιόν θα δούμε; Την καθαρίστρια; Την γραμματέα

Τελικά, και αφού οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ, οτι μόνο 5 μέλη της θα μπορούσαν να μπούν στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για να συναντηθούν με εκπρόσωπο του Γραφείου του πρωθυπουργού, ο Μιχάλης Γιαννακός υποχώρησε και σχολίασε: «Καλώς τότε, ας δούμε την Νοτοπούλου που είναι δυο σε ένα. Και εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και Υπουργός.»

Προς στιγμήν υπήρξε ένταση έξω από το Υπουργείο όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, αλλά δεν κράτησε πολύ.

Η διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ έξω απο το Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης και ο διάλογος του Μιχάλη Γιαννακού με τους αστυνομικούς:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Νοτοπούλου ΠΟΕΔΗΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ