Αποκαλύφθηκαν: Η... άσχετη φωτό του Γιώργου Μαυρίδη που επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με τη Νικολέττα Ράλλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Αποκαλύφθηκαν: Η... άσχετη φωτό του Γιώργου Μαυρίδη που επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με τη Νικολέττα Ράλλη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ» να τους συνέλαβε να φιλιούνται, αλλά η Νικολέτα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν έχουν παραδεχτεί την σχέση τους δημόσια.

Ωστόσο απ, ότι φαίνεται, το Instagram είναι για ακόμη μία φορά ο μεγάλος «ρουφιάνος» που τα αποκαλύπτει όλα.

Το ζευγάρι δεν φωτογραφήθηκε μαζί, αλλά μία φωτογραφία του Γιώργου Μαυρίδη ήταν αρκετή για να «κινητοποιήσει» τους φαν του.

Αποκαλύφθηκαν: Η... άσχετη φωτό του Γιώργου Μαυρίδη που επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με τη Νικολέττα Ράλλη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ποζάρει νωχελικά στο κρεβάτι μαζί με έναν γλυκύτατο σκύλο, ο οποίος όμως δεν είναι ο δικός του, αλλά της Νικολέττας Ράλλη.

Η Κάντυ, όπως λέγεται το σκυλάκι της παρουσιάστριας, είναι η αδυναμία της Νικολέττας Ράλλη και γι΄αυτό φωτογραφίζεται συχνά μαζί της.

Oσο για την Κάντυ, το γλυκύτατο σκυλάκι (που έχει και στις δύο φωτογραφίες το ίδιο αξεσουάρ στα μαλλιά) έχει ακόμη και τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και ήδη έχει συγκεντρώσει με τις σκανταλιές της πολλούς followers.

View this post on Instagram

A post shared by Candy (@candycandytheshihtzu) on Aug 2, 2018 at 2:12pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Candy (@candycandytheshihtzu) on Jul 19, 2018 at 11:27am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Candy (@candycandytheshihtzu) on Mar 6, 2018 at 3:54am PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ