ΝΔ: Η κυβέρνηση υπεραποδίδει σε ανικανότητα, θράσος και αλαζονεία - iefimerida.gr

ΝΔ: Η κυβέρνηση υπεραποδίδει σε ανικανότητα, θράσος και αλαζονεία

Νεα Δημοκρατία/ Φωτογραφία intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Την ημέρα που πληροφορούμαστε ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών στην εφορία έχουν εκτιναχθεί στα 102 δισ. ευρώ, 4 εκατομμύρια συμπολίτες μας χρωστούν στο δημόσιο και πάνω από 1 εκατομμύριο έχουν υποστεί κατασχέσεις, ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει για την 'υπεραπόδοση' της οικονομίας» απαντά η ΝΔ στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Παράλληλα προσθέτει: «Θα συμβουλεύαμε τον κ. Τσίπρα, τώρα που θα είναι στη Θεσσαλονίκη, να διαφύγει για λίγο από τους μεταφερόμενους κλακαδόρους του και τους εκατοντάδες αστυνομικούς που τον προστατεύουν και να συνομιλήσει με κανονικούς πολίτες. Θα διαπιστώσει τότε, ότι στο μόνο που όντως υπεραποδίδει η κυβέρνησή του, είναι να μεγαλώνει κάθε μέρα την οργή και την αγανάκτηση για την ανικανότητα, το θράσος και την αλαζονεία της».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ Μαξίμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ