50χρονη κάνει την θεούσα στη Λαμία και ξαφρίζει γυναίκες- Οι απίστευτες κομπίνες για να τους κλέψει - iefimerida.gr

50χρονη κάνει την θεούσα στη Λαμία και ξαφρίζει γυναίκες- Οι απίστευτες κομπίνες για να τους κλέψει

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές είναι οι καταγγελίες για μία γυναίκα στην Λαμία, η οποία το παίζει «θεούσα» και έτσι καταφέρνει να αποσπά χρήματα και υλικά αγαθά από οικογένειες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γυναίκα από τη Λαμία η οποία είναι 50 ετών και διαμένει στη βόρεια πλευρά της πόλης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, η «δράση» της 50χρονης έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με καταγγελίες, η γυναίκα κάνει την θεούσα έχοντας και ανάλογο παρουσιαστικό και εντοπίζει μέσω γνωστών της, ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και τους πλησιάζει τάχα για να τους βοηθήσει.

Αρχικά φροντίζει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια με το δικό της τρόπο τους παίρνει κοσμήματα, χρυσαφικά, χρήματα ή ό,τι άλλο μπορεί ανάλογα την περίπτωση.

Η ίδια φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε γυναίκα που ο άντρας της πέθαινε από καρκίνο παίρνοντας της χρυσαφικά και χρήματα.

Σε άλλη περίπτωση έλεγε στο θύμα ότι «ο άντρας σου θα πεθάνει σε τρεις μήνες ή ότι ο γιος σου θα πάθει ατύχημα με το μηχανάκι, αν δεν φύγει η αρνητική ενέργεια από το σπίτι». Με τον τρόπο αυτό η ίδια έπαιρνε χρυσαφικά τάχα για να τα βάλει στην Αγία Τράπεζα και εξαφανιζόταν.

Από άλλα θύματα πήρε χρήματα για να φτιάξει αγιογραφίες, οι οποίες φυσικά δεν έγιναν ποτέ, ενώ σε έναν Λαμιώτη απέσπασε σεβαστό χρηματικό ποσό για να του βγάλει δάνειο από την τράπεζα.

Επίσης φαίνεται πως η 50χρονη έπαιρνε σε πολλές περιπτώσεις παλιά χρυσαφικά για να τα γυαλίσει ή να τους αλλάξει πέτρες, ενώ σε μια περίπτωση είχε πάρει προκαταβολικά όλα τα χρήματα για τις μπομπονιέρες του γάμου και έγινε άφαντη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμία ΘΕΟΥΣΑ θύματα κλοπή κομπίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ