Ανοιγμα του ομίλου Seagull στην ελληνική αγορά- Σύμπραξη με WWW - iefimerida.gr

Ανοιγμα του ομίλου Seagull στην ελληνική αγορά- Σύμπραξη με WWW

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσφατα ο Ελβετικός Όμιλος Seagull, που δραστηριοποιείται σε 3 ηπείρους μεσώ της ελληνικής θυγατρικής του SEAGULL SA, έκανε άνοιγμα στην Ελλάδα στοχεύοντας στο εδραίωση της αγοράς των Logistics, πιστεύοντας στις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας.

Στις 8 Αυγούστου η ΣΗΓΚΑΛ ΑΕ ( SEAGULL S.A. ) υπέγραψε την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής στην Εταιρεία Διαδυκτιακή ΑΕ (WWW), ενισχύοντας κεφαλαιακά την Εταιρεία, με σαφή στρατηγική την ένωση δυνάμεων στον ευρύτερο χώρο της διαμεταφοράς και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Με την επένδυση αυτή, o Omilos Seagull δημιουργεί μια πλατφόρμα στην Ελλάδα που καλύπτει όλο το εύρος των μεταφορών, με πολλαπλές πιστοποιήσεις σε όλους τους κλάδους. Πιο συγκεκριμένα, η διεθνή μεταφορά και προσωρινή εναπόθεση συναντάει τις υπηρεσίες Micropicking, συσκευασίας και ανεφοδιασμού και καλύπτει από την αρχή ως το τέλος, οποιαδήποτε ζήτηση ενός πελάτη.

Η συμμετοχή αυτή φέρνει τη SEAGULL- WWW στην πρώτη 5αδα των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του κλάδου με άδειες HACCP, φαρμακαποθηκών, ιατροτεχνολογιών, καπνικών και ποτών, τελωνειακών και φορολογικών αποθηκών, με ιδιαίτερη εμπειρία στην τεχνολογία, στη διανομή, στο E-Commerce .

Η WWW αποτελεί το επιστέγασμα κόπων και προσπαθειών της οικογένειας Νίκου και Λίτσας Παπανδρέου με οικογενειακή παράδοση στο επιχειρείν.

H WWW σήμερα υπό την καθοδήγηση του Άρη Παπανδρέου στην Γενική Διεύθυνση και της Ειρηάννας Παπανδρέου στον τομέα του Business Development και HR αποτελεί μια ισχυρή και αξιόπιστη πελατοκεντρική λύση στον τομέα των υπηρεσιών 3rd party logistics και διαχείρισης και φύλαξης αρχείου.

Πυλώνες θεμελίωσης της WWW μεταξύ των καλύτερων εταιρειών του χώρου, αποτελούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, οι αξίες και τα ιδανικά που προέρχονται από την οικογενειακή φύση της εταιρείας, και η εμπιστοσύνη που της παρέχουν μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες.

Όπως είπε ο πρόεδρος και ΔΣ της WWW , Αρης Παπανδρέου «Πιστεύω ότι η σύμπραξη SEAGULL-WWW θα οδηγήσει πολύ σύντομα τον όμιλο στην πρώτη θέση στον ελληνικό χώρο μιας και η συνεργασία των 2 εταιρειών ουσιαστικά συνδυάζει όλο των εύρος των υπηρεσιών logistics, κάτι ιδιαίτερα καινοτόμο για την ελληνική αγορά.

Τη συμφωνία επισφράγισε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΣΗΓΚΑΛ ΑΕ , κυρία Παρασκευή Κουλιάτσα, η οποία φέρει και την ιδιότητα της Group Commercial Director παγκοσμίως. «Η SEAGULL ανοίγει για άλλη μια φορά το χορό των επενδύσεων. Πρόσφατα εγκαινιάσαμε τα νέα μας γραφεία, αναπτύξαμε το στόλο των μέσων μεταφοράς μας, εξαγοράσαμε το πλειοψηφικό πακέτο της OWLEYES, και τώρα, με την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της WWW, δημιουργούμε μια εταιρεία Logistics με 70.000 μέτρα στεγασμένους χώρους , με πανελλαδική διανομή, με εξειδίκευση στην τεχνολογία και το retail. Πιστεύουμε στην Ελλάδα του αύριο και από όλα τα γραφεία μας στο εξωτερικό, προωθούμε την Ελλάδα. Μεγάλες Πολυεθνικές μας εμπιστεύονται με τα φορτία τους και κυρίως μας βλέπουν σαν σύμβουλο μεταφορών και logistics για τα νέα τους σχέδια.

Ευχαριστώ από ψυχής το προσωπικό της SEAGULL που με την προσπάθειά του ανεβάζει τον πήχη στη βιομηχανία που δραστηριοποιούμαστε αλλά και όλους τους 3000 εμπορικούς οίκους που είναι κοντά μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Seagull
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ