Η Κιμ Καρντάσιαν δίνει μάχη για την αποφυλάκιση ενός ακόμη κρατούμενου -Προσπαθεί να πείσει ξανά τον Τραμπ - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν δίνει μάχη για την αποφυλάκιση ενός ακόμη κρατούμενου -Προσπαθεί να πείσει ξανά τον Τραμπ

Η Κιμ Καρντάσιαν (Φωτογραφία: AP/ Jordan Strauss)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν προσπαθεί να πετύχει την αποφυλάκιση ενός κρατουμένου, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για κατοχή ναρκωτικών.

Πρόκειται για τον Κρις Γιανγκ, του οποίου την ποινή χαρακτήρισε άδικη η Καρντάσιαν και δήλωσε ότι πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία. Μάλιστα, υποστήριξε ότι μιλά συχνά με τον Λευκό Οίκο, για τη σχετική μεταρρύθμιση. Σύμφωνα με την ίδια ο Τζάρεντ Κούσνερ- υψηλόβαθμος σύμβουλος του Τραμπ και γαμπρός του προέδρου- είναι παθιασμένος για την αλλαγή της νομοθεσίας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που προσπαθεί να πετύχει κάτι τέτοιο. Τον Μάιο είχε συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ και είχε συζητήσει μαζί του για την αποφυλάκιση της Αλις Μαρί Τζόνσον. Τελικά έπεισε τον Αμερικανό πρόεδρο, καθώς ένα μήνα αργότερα η 63χρονη αφέθηκε ελεύθερη.

Great meeting with @KimKardashian today, talked about prison reform and sentencing. pic.twitter.com/uOy4UJ41JF

Τώρα, η Καρντάσιαν ελπίζει ότι θα τα καταφέρει και στην περίπτωση του 30χρονου Γιανγκ, ο οποίος είναι στη φυλακή τα τελευταία οχτώ χρόνια. Σύμφωνα με την ίδια, ο άνδρας καταδικάστηκε γιατί βρέθηκε στην κατοχή του μαριχουάνα και ποσότητα κοκαΐνης μικρότερη του μισού γραμμαρίου. Του επιβλήθηκαν ισόβια, εξαιτίας δύο παλιότερων κατηγοριών περί ναρκωτικών που τον βάραιναν από την εφηβεία του. Στη νομοθεσία του Τενεσί η τρίτη καταδίκη σημαίνει αυτόματη επιβολή ισοβίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ