Δωρεάν συνεδρίες anti-stress massage από το Tμήμα Φυσικοθεραπείας του Metropolitan General στην Ακτή του Ήλιου - iefimerida.gr

Δωρεάν συνεδρίες anti-stress massage από το Tμήμα Φυσικοθεραπείας του Metropolitan General στην Ακτή του Ήλιου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Tμήμα Φυσικοθεραπείας και Εργομέτρησης του Metropolitan General σας υποδέχεται στο Ιατρείο του Μetropolitan Hospital στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας δωρεάν 15λεπτες συνεδρίες anti-stress massage, από τις 11.00π.μ. έως τις 14.00μ.μ.

Όσοι παρευρεθούν, μπορούν να παραλάβουν κουπόνι για δωρεάν πελματογράφημα και κατασκευή ορθωτικών πελμάτων στην προνομιακή τιμή των 45€.

Το Τμήμα, το οποίο στεγάζεται εντός της Κλινικής Μetropolitan General (Λ. Μεσογείων 264, Χολαργός) διαθέτει πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό όπως ειδική πισίνα αποκατάστασης, πελματογράφο τρίτης γενιάς και σύγχρονο σύστημα κατασκευής ανατομικών πελμάτων. Η εξειδικευμένη γνώση, και η πολυετής εμπειρία του επιστημονικού προσωπικού που το στελεχώνει, αποτελούν εγγύηση για ένα άμεσο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Μarketing & Eπικοινωνίας Metropolitan General, τηλ. 210 652 6012 (εσωτ. 1).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Metropolitan εξετάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ