ΟΦΗ: Αλλαγή σελίδας -Ο επιχειρηματίας Μπούσης μπαίνει στη διοίκηση - iefimerida.gr

ΟΦΗ: Αλλαγή σελίδας -Ο επιχειρηματίας Μπούσης μπαίνει στη διοίκηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέα χέρια αναμένεται να περάσει ο ΟΦΗ το προσεχές διάστημα, με τον Ελληνα ομογενή επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση που ζει στις ΗΠΑ, να βρίσκεται πίσω από τους παλαίμαχους της ομάδας Γιάννη, Γιώργο Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη.

Ο επιχειρηματίας είναι Μιχάλης Μπούσης, γόνος γνωστής οικογένειας που ζει στην Αμερική και δραστηριοποιείται στο Σικάγο, ιδιοκτήτρια αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ “Cermark Fresh Market”, η οποία εμπορεύεται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.

Μάλιστα, οι Αντώνης Καράτζης και Μηνάς Χαλκιαδάκης οι βασικοί μέτοχοι των «ασπρόμαυρων» μετά από συνάντηση που είχαν με τον Γιώργο Σαμαρά προχώρησαν δωρεών στην παραχώρηση των μετοχών τους, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από συνάντηση που είχαν οι βασικοί μετόχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Αντώνης Καράτζης και Μηνάς Χαλκιαδάκης, με τον Γιώργο Σαμαρά, παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση, ο οποίος θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας μας.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπογράψουν την παραχώρηση των μετοχών τους και άλλοι μέτοχοι που έχουν συμφωνήσει με την πρόταση του υποψήφιου επενδυτή.

Πάνω σε αυτό, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΦΗ Μπουσης διοίκηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ