«Αλαλούμ» με τις λίστες των αναπληρωτών καθηγητών -Λάθος οι πίνακες του υπουργείου - iefimerida.gr

«Αλαλούμ» με τις λίστες των αναπληρωτών καθηγητών -Λάθος οι πίνακες του υπουργείου

Αλαλούμ με τους πίνακες των αναπληρωτών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναυδοι έμειναν οι αναπληρωτές καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης βλέποντας το όνομά τους στους πίνακες προσλήψεων που ανακοίνωσε το υπουργείο.

Οπως ανακόινωσε το υπουργείο οι πίνακες που δημοσιεύτηκαν το πρωί είναι λάθος, και οι καθηγητές θα πρέπει να περιμένουν τους νέους πίνακες που θα ανακοινωθούν το απόγευμα. Το λάθος, που δείχνει τουλάχιστον προχειρότητα... είναι σύμφωνα με το υπουργείο τεχνικό.

Σύμφωνα με την πρωινή ανακοίνωση οι διαδικασίες αφορούσαν τις προσλήψεις της Α’ φάσης των αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται σε 16.320, εκ των οποίων 12.392 στην Πρωτοβάθμια και 3.928 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας έχει ως εξής:

«Λόγω ενός καθαρά τεχνικού προβλήματος, σε λίγες ώρες θα κοινοποιηθεί ο ορθός πίνακας πρόσληψης αναπληρωτών καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».

Να σημειωθεί ότι οι αναπληρωτές καθηγητές, θα πρέπει ως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ