Οσες γυναίκες είδαν αυτή τη φωτό της Κιμ Καρντάσιαν, είδαν τον... εαυτό τους [εικόνα] - iefimerida.gr

Οσες γυναίκες είδαν αυτή τη φωτό της Κιμ Καρντάσιαν, είδαν τον... εαυτό τους [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια... τολμηρή vintage φωτογραφία από το παρελθόν της, ανέσυρε η Κιμ Καρντάσιαν.

Τολμηρή όχι με την έννοια του σέξι. Τολμηρή γιατί πρόκειται για μια από αυτές τις φωτό που όλοι έχουμε από την εφηβεία μας και όλοι, κάποια στιγμή, έχουμε σκεφτεί να κάψουμε!

Η Κιμ Καρντάσιαν όχι μόνο δεν την έκαψε, αλλά την πόσταρε και στο Instagram.

Είναι η κλασική φωτό που όλα τα κορίτσια αυτού του κόσμου αρχίζουν να πειραματίζονται με την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα, δυστυχώς να... παραμορφώνονται από τις υπερβολικές παρεμβάσεις, όπως για παράδειγμα με το βγάλσιμο των φρυδιών της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Στη φωτογραφία βέβαια, διακρίνεται και ο πατέρας της Κιμ Καρντάσιαν Ρόμπερτ ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2003 από καρκίνο του οισοφάγου, σε ηλικία 59 ετών.

Ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα και έγινε διάσημος από την υπόθεση O.J Simpson, ενώ υπήρξε παντρεμένος με την Κρις, τη μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν επί 13 χρόνια από το 1978 ως το 1991, όπου πήραν διαζύγιο ώστε εκείνη να παντρευτεί τον Μπρους Τζένερ, σήμερα Κέιτλιν. Στις 30 Σεπτεμβρίου κλείνουν 15 χρόνια από το θάνατο του Ρόμπερτ Καρντάσιαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν ρομπερτ καρντασιαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ