Η σπάνια φωτογραφία της Τζούλια Ρόμπερτς με τον σύζυγό της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η σπάνια φωτογραφία της Τζούλια Ρόμπερτς με τον σύζυγό της [εικόνα]

Η Τζούλια Ρόμπερτς με τον σύζυγό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αξιολάτρευτη και σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Ντάνι Μόντερ, ανέβασε πριν από λίγο η Τζούλια Ρόμπερτς στο λογαριασμό της στο Instagram.

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 2002, δεν φωτογραφίζονται συχνά μαζί, με αποτέλεσμα πολλοί να υποθέσουν νωρίτερα φέτος πως ίσως η σχέση τους περνά κρίση. Η φωτογραφία όμως που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός, τους διαψεύδει. Το ζευγάρι εικονίζεται αγκαλιασμένο σε μια παραλία με την Τζούλια Ρόμπερτς να γράφει στη λεζάντα: «Ω καλοκαίρι, σ’ ευχαριστώ!. Μας έκανες χαρούμενους και γενναίους. Αγκαλιάσαμε κάθε στιγμή του ήλιου, πλημμυρισμένοι από χαρά».

Oh Summer, thank you! You made us happy and brave. We embraced every moment of sun drenched JOY ☀️ #familytime

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on Sep 3, 2018 at 9:31pm PDT

Η 50χρονη Τζούλια έχει τρία παιδιά με τον Ντάνι – τα δίδυμα Χάζελ και Φινέα και τον Χένρι. Είναι γνωστό πως αποτελούν μία από τις πιο ιδιωτικές οικογένειες του Χόλιγουντ. Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός γνώρισε τον σύζυγό της, τον κινηματογραφιστή Ντάνι στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μεξικανός» το 2000 – μια εποχή που η ίδια έχει δηλώσει πως άλλαξε τη ζωή της εντελώς.

Έχει επίσης συνεργαστεί με τον Ντάνι σε αρκετές ταινίες, παραδεχόμενη: «Υπάρχει άνεση στα γυρίσματα, αλλά και τρόμος, κάτι που είναι ένας καλός συνδυασμός. Τρόμος γιατί ο άνθρωπος που θέλω να εντυπωσιάσω περισσότερο, με κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ