Ερευνα: Το σημείο στο αεροδρόμιο που έχει περισσότερα μικρόβια από τις τουαλέτες - iefimerida.gr

Ερευνα: Το σημείο στο αεροδρόμιο που έχει περισσότερα μικρόβια από τις τουαλέτες

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το μέρος όπου συνωστίζονται εκατοντάδες άνθρωποι καθημερινά.

Εκεί, ίσως χρειαστεί να παραμείνουν για ώρες περιμένοντας. Κουβαλούν μαζί τους αποσκευές και προσωπικά αντικείμενα και πολλές φορές, χρησιμοποιούν τους χώρους του χωρίς να τηρούν τους κανόνες υγιεινής.

Το αεροδρόμιο είναι γεμάτο εστίες μικροβίων: έρευνα που πραγματοποιήθηκε -τον χειμώνα του 2016 στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι- από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ και του Φιλανδικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και Πρόνοιας έρχεται σαν «καμπανάκι» για να μας υπενθυμίσει τους κινδύνους που κρύβει για την υγεία μας, κάθε σημείο του αεροδρομίου.

Κάποιος μπορεί να σκεφτόταν ότι τα περισσότερα μικρόβια είναι συγκεντρωμένα στην τουαλέτα. Αυτή η έρευνα έρχεται να ανατρέψει αυτή την στερεοτυπική σκέψη (σσ. η τουαλέτα είναι το σημείο που απολυμαίνεται συχνότερα). Το πιο βρώμικο σημείο του αεροδρομίου είναι άλλο.

Το σημείο στο αεροδρόμιο που έχει περισσότερα μικρόβια από τις τουαλέτες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο βρώμικο σημείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ