Το υπέροχο καλοκαίρι της Τζένιφερ Ανιστον – Παρέα με φίλους στην Ευρώπη, χωρίς να ψάχνει για σύντροφο - iefimerida.gr

Το υπέροχο καλοκαίρι της Τζένιφερ Ανιστον – Παρέα με φίλους στην Ευρώπη, χωρίς να ψάχνει για σύντροφο

Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Άνιστον πέρασε το καλοκαίρι της στην Ευρώπη με καλή παρέα, χαλαρή και εστιάζοντας κυρίως στην καριέρα της.

Η 49χρονη ηθοποιός πέρασε τους τελευταίους μήνες με φίλους, ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Murder Mystery» με τον Άνταμ Σάντλερ στο Τορόντο και την Ιταλία, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μια πηγή στο περιοδικό People.

«Δούλεψε πολύ σκληρά το τελευταίο διάστημα, αλλά λατρεύει το γεγονός πως είναι στην Ευρώπη. Έχει μαζί της καλή παρέα, συμπεριλαμβανομένου του Κρις ΜακΜίλαν» συνεχίζει η πηγή, αναφερόμενη στον κομμωτή των διασημοτήτων που συνεργάζεται με την Άνιστον από τότε που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Τα Φιλαράκια».

Η Τζένιφερ Άνιστον με τον Άνταμ Σάντλερ στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας

Μεταξύ των διακοπών της το τελευταίο διάστημα στην Ευρώπη, η Άνιστον φωτογραφήθηκε τον περασμένο μήνα να κάνει ένα διάλειμμα από την εργασία της, περνώντας μερικές ημέρες στο σπίτι του φίλου της Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ στη λίμνη Κόμο μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Άνταμ Σάντλερ και την γυναίκα του, Τζάκι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Άνιστον «περνά ένα υπέροχο καλοκαίρι». «Δεν σκέφτεται καθόλου να βγει ραντεβού. Είναι ευτυχής που έχει επικεντρωθεί στη δουλειά της. Λατρεύει τα γυρίσματα με τον Άνταμ Σάντλερ».

Η Άνιστον χώρισε τον περασμένο Φεβρουάριο από τον επίσης ηθοποιό Τζάστιν Θέροου, μετά από δύο χρόνια γάμου και επτά χρόνια σχέσης.

«Δεν μιλάει καν πλέον γι’ αυτόν» λέει η πηγή για το πρώην ζευγάρι. «Δεν ασχολείται με το τι κάνει. Έχει επικεντρωθεί στη ζωή της».

#Italy #dinner #friends #summertime #2018

A post shared by C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) on Jul 28, 2018 at 2:21pm PDT

Πρόσφατα, σε συνέντευξή της για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού InStyle, η Άνιστον μίλησε για τις «παρανοήσεις» σχετικά με το γεγονός ότι είναι ελεύθερη.

«Είναι πολύ τρελό όλο αυτό» είπε. «Οι παρανοήσεις λένε πως η ‘Τζεν δεν μπορεί να κρατήσει ούτε έναν άνδρα’ και πως η ‘Τζεν αρνείται να κάνει παιδί γιατί είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της’. Ή ότι είμαι λυπημένη και διαλυμένη. Πρώτον, με όλο τον σεβασμό, δεν είμαι διαλυμένη».

Last day shooting. Had a blast with this young lady! #MurderMystery @netflix

A post shared by @ adamsandler on Aug 28, 2018 at 10:05am PDT

Και η Άνιστον συνεχίζει: «Και δεύτερον, αυτές είναι απερίσκεπτες υποθέσεις. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Κανείς δεν εξετάζει πόσο ευαίσθητο θέμα μπορεί να είναι αυτό για τον σύντροφό μου κι εμένα. Δεν ξέρουν τι έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά».

Φωτογραφία: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ