Τρία πράγματα που εύχονται να μην δουν μπροστά τους οι καλεσμένοι σε γάμο- Τι ισχύει για το νυφικό [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρία πράγματα που εύχονται να μην δουν μπροστά τους οι καλεσμένοι σε γάμο- Τι ισχύει για το νυφικό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ένας γάμος να χρειάζεται μήνες προετοιμασίας και αρκετό τρέξιμο ώστε να είναι όλα στην εντέλεια, αλλά οι πιο σκληροί κριτές, τουλάχιστον στην Ελλάδα, είναι οι καλεσμένοι.

Φαγητό, στολισμός, εξυπηρέτηση, dj και φυσικά οι ενδυματολογικές επιλογές του γαμπρού και της νύφης είναι συνήθως τα κύρια σημεία που κριτικάρονται από τους καλεσμένους.

Και μπορεί, λοιπόν, το γαμπριάτικο ζευγάρι εκείνη την ημέρα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και να μην δίνει σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά οι καλεσμένοι παρατηρούν και εν συνεχεία κουτσομπολεύουν.

Υπάρχουν 3 πράγματα τα οποία οι περισσότεροι καλεσμένοι σε γάμο δεν μπορούν να βλέπουν πια μπροστά τους

Σύμφωνα, λοιπόν, με το βρετανικό περιοδικό FEMAIL υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που μπορεί το ζευγάρι να τα θεωρεί «must», αλλά οι καλεσμένοι τα σιχαίνονται.

Η λίστα με τα «ΜΗ» ξεκινά με το κλασικό στράπλες φόρεμα το οποίο δεν είναι και το αγαπημένο το περισσότερων, συνεχίζει στις ρουστίκ πινελιές, τις οποίες οι καλεσμένοι βρίσκουν καταστροφικές και τελειώνει σε πιο μικρολεπτομέρειες όπως τις κορνίζες, τις πινακίδες ή τις αφίσες που γράφουν πάνω την λέξη «Love».

«Δεν μπορώ άλλα τα στράπλες σατέν νυφικά σε Α γραμμή. Μου φαίνονται όλα τα ίδια», ανέφερε μία χρήστρια του διαδικτύου στο Facebook για λογαριασμό του περιοδικού.

Απεχθάνονται και την γλυκανάλατη διακόμηση με ροζ και την λέξη «Love» παντού

Όσο για το ρουστίκ, αυτό που φαίνεται πως ενοχλεί υπερβολικά τους καλεσμένους είναι όλες αυτές οι χειροτεχνίες που κάνουν τον χώρο να θυμίζει αγροτόσπιτο στους γάμους. Μάλιστα αν το γαμήλιο πάρτι γίνει σε αγρόκτημα ή σε αχυρώνα, τότε αυτό είναι το χειρότερό τους.

Θεωρούν ντεμοντέ τα στράπλες νυφικά, την ρουστίκ διασκόσμηση.

Τέλος αν σκοπεύεις να παντρευτείς σύντομα και θες να γεμίσεις όλους τους χώρους με ροζ πινακίδες και φωτογραφίες που να γράφουν πάνω «Αγάπη», τότε σκέψου το διπλά πριν το κάνεις, γιατί οι περισσότεροι καλεσμένοι τους βρίσκουν γλυκανάλατους τέτοιου είδους στολισμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος καλεσμένοι λάθος ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ