Η Toyota παρουσίασε και την Corolla Touring Sports - iefimerida.gr

Η Toyota παρουσίασε και την Corolla Touring Sports

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Toyota αφήνει οριστικά πίσω της τo Auris και διευρύνει τη γκάμα της νέας Corolla με το Touring Sports, για το οποίο λέει πως εξελίχθηκε ευθύς εξαρχής ως στέισον με βάση φυσικά το πλαίσιο TGNA.

Aυτό γίνεται εμφανές στον χώρο αποσκευών ο οποίος ανέβηκε από τα 507 στα 598 λίτρα. Χάρη δε και στο μεταξόνιο των 2,7 μέτρων ο χώρος για τους πίσω επιβάτες είναι σε κορυφαία επίπεδα για την κατηγορία C.

Η Toyota παρουσίασε και την Corolla Touring Sports | iefimerida.gr 0

Αισθητικά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τα δεδομένα της κατηγορίας των station wagon με το χαμήλωμα της οροφής στο πίσω μέρος να δίνει ένα πιο σπορτίφ τόνο στον οικογενειακό χαρακτήρα του μοντέλου.

Η Toyota παρουσίασε και την Corolla Touring Sports | iefimerida.gr 1

Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με την hatchback έκδοση, με τον εξοπλισμό να μπορεί να φθάσει σε ιδιαίτερα πλούσια επίπεδα.

Η Toyota παρουσίασε και την Corolla Touring Sports | iefimerida.gr 2

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, η διαθέσιμη γκάμα ξεκινά από τον βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων με τα 116 άλογα, και δύο υβριδικές εκδόσεις με κινητήρες στα 1,8 και 2 λίγρα με συνδυαστικήα πόδοση 122 και 180 ίππους αντίστοιχα.

Η Toyota παρουσίασε και την Corolla Touring Sports | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Toyota παρουσίαση Corolla Touring Sports
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ