Τζανακόπουλος για Ζαχαράκη: Στον εισαγγελέα έπρεπε να τηλεφωνήσει ο Μητσοτάκης, όχι στην Γεροβασίλη - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος για Ζαχαράκη: Στον εισαγγελέα έπρεπε να τηλεφωνήσει ο Μητσοτάκης, όχι στην Γεροβασίλη

Δημήτρης Τζανακόπουλος /Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να επικοινωνήσει χθες βράδυ με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και να την ενημερώσει ότι η Σοφία Ζαχαράκη -την οποία αναζητούσε η Αστυνομία μετά από μήνυση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη- βρίσκεται στα γραφεία της ΝΔ, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Οι εποχές που οι κυβερνήσεις έδιναν παραγγελίες για συλλήψεις έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Τις συλλήψεις τις παραγγέλλει ο εισαγγελέας κι όχι η κυβέρνηση» υποστήριξε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συμπληρώνοντας ότι ο κ.Μητσοτάκης έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. «Επρεπε να τηλεφωνήσει στον εισαγγελέα κι όχι στην υπουργό» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρίχνοντας και το «καρφί» του στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο σημειώνοντας (radio 24/7): «Το κακό είναι να συκοφαντείς, να μην παραδέχεσαι το λάθος του και στη συνέχεια να θεωρείς ότι κάνεις αντίσταση επειδή έχει κάτσει το σημείο του ύστατου πολιτικού εκφυλισμού που είναι η συκοφαντία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ