Ιωάννα Μαστροκώστα: Η δημοτική αστυνομικός που πέρασε στο Παιδαγωγικό Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιωάννα Μαστροκώστα: Η δημοτική αστυνομικός που πέρασε στο Παιδαγωγικό Αθήνας [εικόνες]

Ο Γιώργος Καμίνης τίμησε τους επιτυχόντες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία δημοτική αστυνομικός και ακόμα μία υπάλληλος του Δήμου της Αθήνας είναι ανάμεσα στους φετινούς επιτυχόντες των Πανελλήνιων εξετάσεων που είδαν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.

Η δημοτική υπάλληλος Ακριβή Κωνσταντοπούλου πέρασε στο τμήμα Χρηματοοικονομικών και Λογιστικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ενώ η δημοτική αστυνομικός Ιωάννα Μαστροκώστα, εισήχθη στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου της Αθήνας.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο δημαρχείο της Αθήνας ο Γιώργος Καμίνης συνεχάρη τις δύο υπαλλήλους του δήμου, ενώ υποδέχθηκε και περίπου 100 παιδιά εργαζομένων στον Δήμο, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η δημοτική υπάλληλος Ακριβή Κωνσταντοπούλου πέρασε στο τμήμα Χρηματοοικονομικών και Λογιστικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
O Γιώργος Καμίνης με τη δημοτική αστυνομικό Ιωάννα Μαστροκώστα

Ο κ. Καμίνης συνεχάρη και συνομίλησε με έναν προς έναν τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους γονείς τους και σε μία σύντομη ομιλία του, τόνισε ότι «η συνέπεια, η εργατικότητα και η εντιμότητα είναι χαρακτηριστικά που πάντοτε θα βρίσκονται σε ζήτηση, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες στην αγορά εργασίας».

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης υποδέχθηκε και συνεχάρη τα παιδιά των δημοτικών υπάλληλων που πέρασαν σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ