Νέο βίντεο από το γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα -Πώς πήγε ο γαμπρός στην εκκλησία [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο βίντεο από το γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα -Πώς πήγε ο γαμπρός στην εκκλησία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνα Μπόμπα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο νησί της Σίφνου, με το ζευγάρι να ακολουθεί πολλά έθιμα.

Ως γνήσιος και περήφανος Πόντιος όμως, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» δε θα μπορούσε να μην πάει στην εκκλησία με τη συνοδεία ποντιακών τραγουδιών. Μάλιστα περπατώντας κατά μήκος της παραλίας ο Σάκης ήταν πολύ χαλαρός και ευδιάθετος και δεν δίστασε και να χορέψει.

Για του λόγου το αληθές, πριν από λίγες ώρες, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram, ένα βίντεο, γράφοντας:

«Μπορεί ο γάμος να έγινε στην όμορφη Σίφνο, αλλά ο ήχος του ποντιακοί κεμεντζέ ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσα να φτάσω στην εκκλησία, δίπλα στον πατέρα μου και τον κουμπάρο μου! Υειαν και ευλοιαν σε ολους!
(στη λύρα ο Γιώργος Δημητριάδης) (βίντεο @michael_bassiakos )
#ProudPontios #kementzes #sakischristina».

Μπορει ο γαμος να εγινε στην ομορφη Σιφνο, αλλα ο ηχος του ποντιακου κεμεντζε ηταν ο μονος τροπος με τον οποιο θα μπορουσα να φτασω στην εκκλησια, διπλα στον πατερα μου και τον κουμπαρο μου! Υειαν και ευλοιαν σε ολους! (στη λυρα ο Γιωργος Δημητριαδης) (βιντεο @michael_bassiakos ) #ProudPontios #kementzes #sakischristina

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Sep 3, 2018 at 12:17pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ