Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Σα και Νάχουελ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Σα και Νάχουελ [εικόνες]

Φωτογραφία: Νάουελ και Σα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την χθεσινή εντυπωσιακή ανακοίνωση του Γιάγια Τουρέ, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε νέο... διπλό μεταγραφικό χτύπημα!

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Ματίας Ναουέλ, τον οποίο ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνοντας και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του από τη Βιγιαρεάλ. Ο νεαρός εξτρέμ είχε φτάσει στην Αθήνα από το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον δεσμεύει πλέον με την ομάδα του Μαρτίνς. Βέβαια, η Κυριακή ανήκε στη μεγάλη επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στους «ερυθρόλευκους» κι έτσι ο Ναουέλ έπρεπε να περιμένει κάποιες ώρες παραπάνω για ν' ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα. Η Βιγιαρεάλ λέγεται πως εξασφάλισε ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, ενώ, φέρεται να έχει φροντίσει για οψιόν επαναγοράς του εφόσον παρακολουθήσει την εξέλιξή του και θεωρήσει ότι μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον.

Ναουέλ Ματίας Λέιβα καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / @Nahuel7Leiva welcome to Olympiacos!#olympiacos #transfer #welcome #NahuelMatíasLeiva #WelcomeNahuelMatías pic.twitter.com/DdPGIx3cMz

Αμέσως μετά ανακοινώθηκε η απόκτηση και του Ζοσέ Σα. Ο 25χρονος Πορτογάλος πορτιέρε κατέφθασε στην Ελλάδα για να πλαισιώσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη στη θέση κάτω απ' τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιό του με την Πόρτο είχε ισχύ μέχρι το 2020, ωστόσο, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Super League. Έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Παλμέιρας, μεταπήδησε σε αυτά της Μαρίτιμο, πέρασε για λίγο και από τη Μπενφίκα, ενώ από το 2016 ανήκει στους «δράκους» της Πόρτο. Πέρυσι, στέφθηκε Πρωταθλητής Πορτογαλίας, ενώ το 2015 έφτασε μέχρι και τον τελικό του Euro u-21 με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, μένοντας με το μετάλλιο του φιναλίστ.

Ζοσέ Σα καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / @josesaoficial welcome to Olympiacos!#olympiacos #transfer #welcome #JoséSá #WelcomeJosé pic.twitter.com/3b6hHFBRZh

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ναουελ ΣΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ