Ο Κεγκέρογλου «ξεφωνίζει» τον Ραγκούση: «Ατιμος προβοκάτορας- Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις;» - iefimerida.gr

Ο Κεγκέρογλου «ξεφωνίζει» τον Ραγκούση: «Ατιμος προβοκάτορας- Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πολύ σκληρή γλώσσα επιτέθηκε στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αφορμή ήταν τα σχόλια του Γιάννη Ραγκούση, φανατικού υποστηρικτή της συνεργασίας με τον Σύριζα για την 3η του Σεπτέμβρη.

Εγραψε ο Γιάννης Ραγκούσης στο twitter:

«Αν ήθελαν να τιμήσουν την 3η του Σεπτέμβρη ειλικρινά και με σεβασμό στις αρχές της, τότε δεν θα είχαν υποταχθεί στη δεξιά και τη διαπλοκή, θα είχαν ενσυναίσθηση πως δεν γίνεται να είναι υπερήφανοι που έγιναν υπουργοί του Σαμαρά. Το ΠΑΣΟΚ του ‘74 ήταν αξιακά το αντίθετό τους...»

Πολλοί ήταν εκείνοι που θύμισαν στον Γιάννη Ραγκούση πως και εκείνος ήταν υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά ο Βασίλης Κεγκέρογλου ήταν πολύ πιό δηκτικός.

Εγραψε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ επίσης στο twitter, σε απάντηση στο σχόλιο του Γιάννη Ραγκούση:

«Eπέλεξες τον ΑΤΙΜΟ ρόλο του προβοκάτορα για την παράταξη που σε ανέδειξε!!! Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις; Αλλά μας το είχες πει τότε που σε ρωτήσαμε γιατί εγκατέλειψες Άννα & Φλωρίδη: ΥΠΑΡΧΕΙ και η ΚΑΡΙΕΡΑ!!!»

Υπενθυμίζεται οτι ο Γιάννης Ραγκούσης, για ένα διάστημα ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κίνησης της Αννας Διαμαντοπούλου για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, από τη οποία και αποχώρησε, λίγο μετά την συγκρότησή της.

Η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση:

Ο Κεγκέρογλου «ξεφωνίζει» τον Ραγκούση: «Ατιμος προβοκάτορας- Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις;» | iefimerida.gr 0

Και η απάντηση του Βασίλη Κεγκέρογλου:

Ο Κεγκέρογλου «ξεφωνίζει» τον Ραγκούση: «Ατιμος προβοκάτορας- Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις;» | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραγκούσης Κεγκέρογλου ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ