Ποτάμι: Η ΕΡΤ ζει τις χειρότερες στιγμές της- Στο Μαξίμου τη θέλουν ως μηχανισμό προπαγάνδας - iefimerida.gr

Ποτάμι: Η ΕΡΤ ζει τις χειρότερες στιγμές της- Στο Μαξίμου τη θέλουν ως μηχανισμό προπαγάνδας

Το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα κατήγγειλε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιώργος Θαλασσινός για τον τρόπο που διοικείται η δημόσια ραδιοτηλεόραση σχολιάζει το Ποτάμι με σχετική ανακοίνωσή του.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση ζει τις χειρότερες στιγμές της σημείωνει το Ποτάμι τονίζοντας ότι στο Μαξίμου τους ενδιαφέρει μόνο να χρησιμοποιήσουν την ΕΡΤ ως μηχανισμό προπαγάνδας. Παράλληλα το Ποτάμι επικροτεί τον κ. Θαλασσινό που καταγγέλλει την κατάσταση σημείωνοντας ωστόσο ότι έπρεπε να προσέξει που έμπλεκε.

Η ανακοίνωση

Οδηγούμαστε σε μία ΕΡΤ που οι συνδικαλιστές και η ομήγυρις δεν εργάζεται, αλλά διοικεί, οι γενικοί διευθυντές δεν έχουν απαραίτητα πτυχίο ΑΕΙ, αλλά «μπάρμπα στην Κορώνη», οι συνταξιούχοι διοικούν επιτροπές, ενώ οι υπεύθυνοι σημαντικών διευθύνσεων δεν γνωρίζουν αγγλικά».

Η εικόνα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης όπως την περιγράφει, ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιώργος Θαλασσινός. Όλες οι παθογένειες του παρελθόντος μαζεμένες επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Για να γίνονται αυτά πληρώνουν οι πολίτες από το υστέρημά τους το τέλος δημόσιας τηλεόρασης;

Στο Μαξίμου τους ενδιαφέρει ένα πράγμα: πώς θα χρησιμοποιήσουν την ΕΡΤ ως μηχανισμό προπαγάνδας. Γι’ αυτό και η δημόσια τηλεόραση ζει τις χειρότερες στιγμές της. Ο κ. Θαλασσινός καλά κάνει και καταγγέλλει την κατάσταση. Έπρεπε όμως να προσέξει που έμπλεκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ ποτάμι θαλασσινός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ