Διευθυντής Ευαγγελισμού: «Ξέρουμε τον γιατρό που έκανε την πλαστογραφία στην υπόθεση Φλώρου» - iefimerida.gr

Διευθυντής Ευαγγελισμού: «Ξέρουμε τον γιατρό που έκανε την πλαστογραφία στην υπόθεση Φλώρου»

Ο Αριστείδης Φλώρος μεταφέρεται στον εισαγγελέα-Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντήσεις για την υπόθεση πλαστογράφησης των γνωματεύσεων που οδήγησαν στην αποφυλάκιση Φλώρου της Energa ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας – Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ και διευθυντής στην Α΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού Σπύρος Ζακυνθινός.

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο κ. Ζακυνθινός σημειώνει ότι «όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση. Το παραδέχτηκε άλλωστε κατ΄ιδίαν. Επρόκειτο για γιατρό, ο οποίος κατά το παρελθόν απασχολούνταν ως υπότροφος στον Ευαγγελισμό και έπειτα ως συνεργάτης στην κλινική μας. Είναι πολλά χρόνια μαζί μας και αυτό είναι το πιο λυπηρό».

Προσθέτει πως ο 39χρονος επιχειρηματίας είχε όντως υποβληθεί σε σχετική εξέταση κατά το παρελθόν η οποία έδειξε μία προβληματική κατάσταση. Ειδικότερα, διευκρινίζει ότι ο Φλώρος εμφάνιζε 27 υπόπνοιες σε διάστημα μιας ώρας, αλλά ο άνθρωπος που έκανε την πλαστογράφηση κατέφυγε σε άλλη εξέταση, καθώς «ο άλλος ασθενής παρουσίαζε σαφώς πιο "βαριά" εικόνα με 62 υπόπνοιες την ώρα».

Ακόμη, για τη σπιρομέτρηση, ο διευθυντής της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εξήγησε στα «Νέα» ότι το έγγραφο φέρει το λογότυπο της κλινικής και την υπογραφή του, ωστόσο είναι προϊόν «κολάζ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ