Φωτό σοκ: Φωτοβολίδα προσγειώνεται σε ηλικιωμένους και παιδιά, στον Πανιώνιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Φωτό σοκ: Φωτοβολίδα προσγειώνεται σε ηλικιωμένους και παιδιά, στον Πανιώνιο [εικόνες]

Φωτογραφία: Eurokinissi- ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, με οπαδούς του ΠΑΟΚ να πετούν μία φωτοβολίδα στην εξέδρα που βρίσκονταν οπαδοί του Πανιωνίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Στις φωτογραφίες μάλιστα διακρίνονται παιδιά να τρέχουν μετά τη ρίψη της φωτοβολίδας, ενώ ένας ηλικιωμένος άνδρας προσπαθεί όσο μπορεί να απομακρυνθεί καθώς η φωτοβολίδα προσγειώθηκε ακριβώς στο σημείο όπου καθόταν.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί πως λόγω της φωτοβολίδας, αλλά και γενικότερα της ανταλλαγής αντικειμένων, ο διαιτητής Παπαπέτρου για περίπου πέντε λεπτά διέκοψε το ματς, ώστε να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται παιδιά να τρέχουν μετά τη ρίψη της φωτοβολίδας, καθώς και ένας ηλικιωμένος να προσπαθεί να φύγει από το σημείο

Τελικά, μπορεί τα πνεύματα να ηρέμησαν και το ματς να άρχισε ξανά, αλλά η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας την οργή των χρηστών.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γήπεδα φωτοβολίδα Πανιώνιος ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ