Εξιχνίαση κλοπών και 2 συλλήψεις για κατοχή όπλων στο Ρέθυμνο - iefimerida.gr

Εξιχνίαση κλοπών και 2 συλλήψεις για κατοχή όπλων στο Ρέθυμνο

Περιπολικό/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε επιχείρηση, στο Ηράκλειο και συνελήφθη ένας 62χρονος Έλληνας που κατηγορείται ότι είχε αφαιρέσει χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, χθες συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου ο 62χρονος που ήταν υπάλληλος σε ξενοδοχείο και φέρεται να αφαίρεσε από δωμάτιο που χρησιμοποιούσε 23χρονος αλλοδαπός, χρηματικό ποσό.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου καθώς και από την αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 62χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 17 έως 24 Αυγούστου 2018, είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές έχοντας αφαιρέσει, το ποσό των 1.889 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στο μεταξύ συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης από αστυνομικούς των ΤΑΕ Μυλοποτάμου, 52χρονος Έλληνας. μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε. Στην διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια.

Σήμερα, συνελήφθη στα Χανιά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων, 19χρονος Έλληνας διότι σε έλεγχο των αστυνομικών βρέθηκε να έχει πάνω του πιστόλι. Και οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους εισαγγελείς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συλήψεις όπλα κλοπές Ρέθυμνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ