Κομοτηνή: Δύο συλλήψεις για διακίνηση παράνομων μεταναστών - iefimerida.gr

Κομοτηνή: Δύο συλλήψεις για διακίνηση παράνομων μεταναστών

περιπολικό/Φωτογραφία: Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άνδρες, ηλικίας 46 και 38 ετών, που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι επτά μη νόμιμους μετανάστες συνέλαβε η αστυνομία χθες και προχθές στους νομούς Έβρου και στη Ροδόπης.

Ο πρώτος συνελήφθη προχθές ενώ μετέφερε με φορτηγό που οδηγούσε δεκαέξι μετανάστες στην Εγνατία οδό στον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ Αλεξανδρούπολης. Ο δεύτερος, συνελήφθη χθες στην δυτική έξοδο προς Κομοτηνή, κινούμενος προς την παλιά εθνικό οδό Ξάνθης - Κομοτηνής. Είχε αγνοήσει νωρίτερα το σήμα της αστυνομίας να ακινητοποιήσει το όχημα του και όπως διαπιστώθηκε μετέφερε στο αυτοκίνητο του άλλους έντεκα μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και το φορτηγό, ενώ και οι δύο θα παραπεμφθούν αρμοδίως.

Την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ