Θεοδωράκης για ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Μαζί κυβερνούν, μαζί πρέπει να τιμωρηθούν - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Μαζί κυβερνούν, μαζί πρέπει να τιμωρηθούν

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άσκησε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Μαζί κυβερνούν. Και μαζί θα πρέπει να τιμωρηθούν» τόνισε μεταξύ άλλων.

Την ανάγκη ήττας του πολιτικού προτύπου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπογράμμισε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για «αλαζονεία, αυταρχισμό, ιδεοληψίες και κομματισμό».

«Δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ από τους ΑΝΕΛ. Μαζί κυβερνούν. Και μαζί θα πρέπει να τιμωρηθούν» τόνισε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Όσον αφορά τον ρόλο του Ποταμιού την επομένη των εκλογών, ξεκαθάρισε ότι «θέλουμε να είμαστε ο κρίσιμος καταλύτης για να αλλάξει πραγματικά η ζωή στη χώρα, να φύγουμε μπροστά». Και πρόσθεσε: «Αν αυτό είναι το σχέδιο, εμείς έχουμε μελετημένες λύσεις. Άλλωστε οι ωφέλιμες εμπνεύσεις καρποφορούν πιο εύκολα σε μικρότερα κόμματα. Στα μεγάλα κυριαρχούν τα υποκριτικά πάθη».

Στο ίδιο πλαίσιο, ξεκαθάρισε ότι «δεν αρκεί να φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς πρέπει να δούμε όλη τη σκακιέρα και όχι μόνο τις εύκολες κλασικές κινήσεις». Επανέλαβε δε, ότι «το Ποτάμι είναι ένα αυτόνομο Κίνημα» και «διεκδικούμε την ψήφο των πολιτών με τολμηρές προτάσεις και σχέδιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεοδωράκης ΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ