Το άκομψο... άγγιγμα ιερέα στο στήθος της Αριάνα Γκράντε -Στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν [βίντεο] - iefimerida.gr

Το άκομψο... άγγιγμα ιερέα στο στήθος της Αριάνα Γκράντε -Στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο περιστατικό στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν με πρωταγωνίστρια και… θύμα την Αριάνα Γκράντε.

Η γνωστή τραγουδίστρια είδε ένιωσε τον επίσκοπο Τσαρλς που τέλεσε την κηδεία, με άκομψο άγγιγμα να της πιάνει το στήθος, όταν την είχε δίπλα του και μιλούσε αγκαλιάζοντάς την.

Η Αριάνα Γκράντε δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της και την απορία της με αυτό που συνέβη, ενώ o ίδιος, μετά τον σάλο που ξέσπασε με το twitter να παίρνει φωτιά με το hashtag #RespectArianna είπε: «Ίσως να υπερέβην τα εσκαμμένα. Δεν είχα καμία πρόθεση και δεν έχω γενικά καμία πρόθεση να αγγίξω το στήθος κάποιας κοπέλας. Δεν ξέρω πως συνέβη. Απλά, έβαλα το χέρι μου στη μέση της. Ίσως να έγινα πιο διαχυτικός από όσο έπρεπε και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί ήταν να αποπροσανατολιστεί η ιερά τελετή της κηδείας. Διδάσκω την αγάπη και ζήτησα από όλο τον κόσμο εκείνη την ημέρα να αγκαλιαστεί».

Στο Twitter μάλιστα φτιάχτηκε χασταγκ #RespectAriana, το οποίο γρήγορα ανέβηκε στις πρώτες θέσεις, με τον κόσμο να ζητάει σεβασμό προς το νεαρό κορίτσι, ιδιαίτερα από έναν επίσκοπο.

#RespectAriana Il prete si è scusato dicendo "Non avevo intenzione di toccarle il seno, FORSE ho superato il confine, sono stato troppo amichevole". Ma dillo che sei un pervertito e non sei riuscito a resistere dalla voglia di palpare il più possibile. Non pararti il culo. pic.twitter.com/MJxBjDCVTl

I don’t care what you think about Ariana Grande, her music or her dress. This is wrong. That bishop’s hand should not be on her breast: I just saw this because I’ve been working and not watching pic.twitter.com/ixVhgYBJTN

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιερέας γκραντε κηδεία Φράνκλιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ