Για το χάλκινο η Εθνική νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο - iefimerida.gr

Για το χάλκινο η Εθνική νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον «μικρό» τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νεανίδων θα αγωνιστεί η εθνική.

Οι αθλήτριες του Κώστα Δήμου γνώρισαν την ήττα, με 13-9, από την Ισπανία στον ημιτελικό, το Σάββατο (1/9) στο Βελιγράδι και θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο απέναντι σε μία εκ των Ιταλία/Αυστραλία στις 20:20 την Κυριακή (2/9). «Δήμιος» της «γαλανόλευκης» αποδείχτηκε η Αλεχάνδρα Αθνάρ σημειώνοντας 6 γκολ. Οι Ελένη Κανετίδου και Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη πέτυχαν από 3 γκολ, αλλά δεν αποδείχτηκαν αρκετά για την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-4, 6-4, 3-0

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου κατάφεραν να ανιστρέψουν το 3-1 υπέρ της Ισπανίας, προσπέρασαν με 3-4 με γκολ της Δούλη, ενώ διατηρούσαν την πρωτοπορία και στον ημίχρονο, 4-5. Οι Ισπανίδες απάντησαν με 6 γκολ στο 3ο οκτάλεπτο, για το 10-9, αλλά στην τελευταία περίοδο, οι Ελληνίδες δεν σημείωσαν γκολ, ενώ δέχτηκαν 3.

Ελλάδα (Κώστας Δήμου): Αρχοντάκη, Φουντωτού, Νίνου Π., Λούδη 1, Κανετίδου 3, Γιαννοπούλου, Νίνου Ε., Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κατσιμπρή, Δούλη Β. 1, Κοντονή 1, Μπιτσάκου, Γιαννακέα

Ισπανία: Ντομενέ, Άριας 1, Ντίαθ, Γκιράλ 2, Μορέλ 2, Καμαρένα, Φαρέ, Ρουίθ, Ντεσκάλθι, Κάμους, Αρίνιο 2, Αθνάρ 6, Νιέτο

ΥδατοσφαίρισηΕθνική ΝεανίδωνΠαγκόσμιο πρωτάθλημαΙσπανία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πόλο νεάνιδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ