Ενωση Κεντρώων: Χρειαζόμαστε μεγάλη κυβέρνηση 240 βουλευτών - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων: Χρειαζόμαστε μεγάλη κυβέρνηση 240 βουλευτών

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χώρα χρειάζεται κυβερνητικό συνασπισμό 240 βουλευτών, υποστηρίζει η Ένωση Κεντρώων, με ανακοίνωσή της, σε απάντηση των σημερινών δηλώσεων του Αλ. Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως σημειώνει το γραφείο Τύπου, «ο πρωθυπουργός δήλωσε στην Θεσσαλονίκη, ότι είναι η πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια που η χώρα θα έχει το δικό της σχέδιο, μετά την έξοδο από τα μνημόνια. Είναι η μισή αλήθεια, που είναι χειρότερη από το ψέμα. Θα πρέπει να πει ολόκληρη την αλήθεια, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022, 2,2% μέχρι το 2060 και υπερταμείο για 99 χρόνια. Μην πανηγυρίζει λοιπόν ο κ. Τσίπρας, η χώρα χρειάζεται συνεννόηση κανείς δεν μπορεί μόνος του, ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε ο κ. Μητσοτάκης, χρειαζόμαστε μεγάλη κυβέρνηση 240 βουλευτών για να διαπραγματευτούμε με τους δανειστές ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα. Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων λεβέντης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ