Άνθιμος: Τα στρατόπεδα υποδοχής είναι μία αναγκαία και προσωρινή λύση - iefimerida.gr

Άνθιμος: Τα στρατόπεδα υποδοχής είναι μία αναγκαία και προσωρινή λύση

Άνθιμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «λύση ανάγκης» θεωρεί ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος τη δημιουργία κέντρων υποδοχής μεταναστών σε πρώην στρατόπεδα.

«Επειδή αυτό το μέτρο έχει χρησιμοποιηθεί και στην Ευρώπη, εάν το καταφέρουμε να γίνει σε εκείνα τα πλαίσια, τα ευρωπαϊκά, νομίζω ότι είναι μία λύση ανάγκης. Το θέμα είναι τεράστιο, πρέπει να υπάρξει λύση, είναι μία λύση προσωρινή. Υπό ανθρώπινες συνθήκες αγάπης να έρθει η ώρα να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Εμείς δεν αντέχουμε. Τι θα γίνει με ένα εκατομμύριο ανέργους;», δήλωσε ο μητροπολίτης.

Αναφέρθηκε, επίσης, και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα έχουν ως συνέπεια τη βελτίωση όλων των δεδομένων της ζωής μας και των δυνατοτήτων μας. «Το χρέος όλων, πολιτικών και πολιτών, είναι η αγάπη, η αφοσίωση, η θυσία και η υπομονή μας για τη πατρίδα μας, την Ελλάδα», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ