ΠΑΟΚ: Συμφώνησε για να πάρει δανεικό τον Καρέλη - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε για να πάρει δανεικό τον Καρέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστρέφει στην Ελλάδα, για τον ΠΑΟΚ!

Ο Νίκος Καρέλης, θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν.

Μάλιστα, θ' αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Γκενκ. Αν θέλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019, θα πρέπει να καταβάλει στους Βέλγους το ποσό του 1.5 εκατ.ευρώ.

Ο 26χρονος επιστρέφει, έτσι, στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εργοτέλη και το 2012 πήγε στη Ρωσία για να φορέσει τη φανέλα της Άμκαρ Πέρμ. Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε δυόμιση χρόνια με το "τριφύλλι" και τον Ιανουάριο του 2016 πωλήθηκε στην Γκενκ αντί 2.250.000 ευρώ. Την περυσινή σεζόν πέτυχε τέσσερα γκολ σε είκοσι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έχοντας μείνει μεγάλο διάστημα εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Πέτυχε άλλα δύο γκολ σε έντεκα εμφανίσει στο Europa League, ενώ την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη (1-4) επί της Φόλα Ές για τα προκριματικά του Europa League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Καρέλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ