Και ο Γιάννης Στουρνάρας με μούσι -Μετά τον Κυριάκο και τον Λοβέρδο [εικόνες] - iefimerida.gr

Και ο Γιάννης Στουρνάρας με μούσι -Μετά τον Κυριάκο και τον Λοβέρδο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι καλοκαιρινές διακοπές εμπνέουν φαίνεται αλλαγές στιλ ακόμα και για τους πολιτικούς.

Πρώτος έκανε την αρχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μετά από μια σύντομη καλοκαιρινή απόδραση στις αρχές του καλοκαιριού, αιφνιδίασε τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους, όταν εμφανίστηκε στους τομεάρχες της ΝΔ με ένα ελαφρύ μούσι, που είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια. Η αλλαγή δεν κράτησε πολύ. Στις επόμενες δημόσιες εμφανίσεις του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξαναγύρισε στο παραδοσιακό κλασσικό στύλ του πολιτικού αρχηγού.

Ακολούθησε όμως ο Ανδρέας Λοβέρδος που εμφανίστηκε στην τηλεόραση με μούσι και όλα δείχνουν ότι θα το διατηρήσει. Σε κάθε περίπτωση δεν το έχει ξυρίσει ακόμα.

Τελευταίο «κρούσμα» ήταν ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας. Αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε πιό κάζουαλ εμφανίσεις, στο δείπνο που παρέθεσε η Ενωση Ελληνικών Τραπεζών στον Γερμανό επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Γενς Βάϊντμαν, ο κεντρικός τραπεζίτης, άρτι αφιχθείς από τις διακοπές του στην Σύρο, εμφανίστηκε με ελαφρύ μούσι αλα Μητσοτάκη. Περιμένουμε τον επόμενο...

Ο Γιάννης Στουρνάρας με μούσι στο δείπνο της ΕΕΤ προς τιμήν του Γενς Βαϊντμαν- φωτογραφία eurokinissi
Πρώτος δοκίμασε το νέο look ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Η φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσε το νέο του look ο Ανδρέας Λοβέρδος
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ