Με λιακάδα σε όλη τη χώρα το Σαββάτο - Νεφώσεις το απόγευμα - iefimerida.gr

Με λιακάδα σε όλη τη χώρα το Σαββάτο - Νεφώσεις το απόγευμα

Με λιακάδα σε όλη τη χώρα το Σαββάτο - Νεφώσεις το απόγευμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη, με λιακάδα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα και το απόγευμα στα βόρεια και κεντρικά ορεινά.

Σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ, στη Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις αυξημένες τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, και τη δυτική Πελοπόννησος, με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο λίγες τοπικές βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στις Κυκλάδες και την Κρήτη, με τοπικές νεφώσεις από το βράδυ στην Κρήτη με πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή. Η θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια όπου ενδέχεται να σημειωθούν βροχές. Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στην Αττική, θα έχουμε αίθριο καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια και θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Παρόμοια στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και η θερμοκρασία θα είναι και εκεί έως 21 βαθμούς.

Πρόγνωση για Κυριακή

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανότητα το βράδυ στα βόρεια για καταιγίδα.

Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος με τοπικά περιορισμένες ορατότητες. Το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ