Θρήνος στην κηδεία του επισμηναγού που έπεσε με το εκπαιδευτικό αεροσκάφος στη Σπάρτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Θρήνος στην κηδεία του επισμηναγού που έπεσε με το εκπαιδευτικό αεροσκάφος στη Σπάρτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία του επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου, του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας που σκοτώθηκε μετά την πτώση εκπαιδευτικού αεροσκάφους, βόρεια της Σπάρτης.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά, η σύζυγος, τα αδέρφια και οι γονείς του.

Ο 39χρονος πιλότος ήταν πατέρας δύο παιδιών, καταγόταν από το χωριό Ζάρακες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και θεωρείτο ιπτάμενος μεγάλης πτητικής εμπειρίας με γενικό σύνολο περίπου 2.500 ωρών. Στο χωριό του επικρατεί θλίψη, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην μικρή κοινωνία. Το «γελαστό παιδί» όπως τον έλεγαν, ένας άνθρωπος αισιόδοξος και αγαπητός. Στην κηδεία του άτυχου πιλότου έδωσαν το παρών τόσο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννη.

Θρήνος στην κηδεία του άτυχου πιλότου- φωτογραφία evia vima
Ολο το χωριό αποχαιρέτησε το γελαστό παιδί- φωτογραφία evia vima
Οι συναδελφοί του αεροπόροι ήταν εκεί- φωτογραφία evia vima
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επισμηναγος Νικόλαος Βασιλείου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ