«Στοχευμένοι» έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στα στέκια των μεταναστών - iefimerida.gr

«Στοχευμένοι» έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στα στέκια των μεταναστών

«Στοχευμένοι» έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στα στέκια των μεταναστών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών, του παραεμπορίου και της παράνομης διαμονής μεταναστών.

Μέχρι χθες και μέσα σε διάστημα δύο ημερών προσήχθησαν 1.226 άτομα ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν 54 μετανάστες για διάφορα αδικήματα. Σύμφωνα με το «Έθνος» Οι αστυνομικοί που διατέθηκαν για να συμμετάσχουν στα μεικτά κλιμάκια αντιμετώπισης του παραεμπορίου διπλασιάστηκαν από τη μία μέρα στην άλλη. Μόλις 61 ήταν την Τετάρτη, για να γίνουν 116 την Πέμπτη.

Από τους ελέγχους γύρω από την ΑΣΟΕΕ και τη Νομική προσήχθησαν 294 αλλοδαποί και κατασχέθηκαν περισσότερα από 8.030 προϊόντα-μαϊμού.Πηγές του υπουργείου επιβεβαίωσαν ότι η παρουσία διμοιριών γύρω από τις πανεπιστημιακές αυτές σχολές θα είναι καθημερινή, όπως επίσης και οι έλεγχοι στο κέντρο.

Πάντως, την Παρασκευή, μετά και τον θόρυβο που προκάλεσαν οι εξαγγελίες για επιχειρήσεις-σκούπα, πολλοί ήταν οι μετανάστες που απέφυγαν την κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια. Η αστυνομική επέμβαση ήταν κοινό μυστικό, συνεπώς πολλοί δεν βγήκαν από τα σπίτια που διαμένουν.

Οσοι τελικά αλλοδαποί κατέβηκαν στο κέντρο, δεν «γλίτωσαν» τον έλεγχο. Παρόλο που οι διαμαρτυρίες δεν έλειψαν, οι μετανάστες δεν προέβαλαν καμία αντίσταση στις εντολές των μελών της ΕΛ.ΑΣ. και ήταν υπομονετικοί μέχρι ο έλεγχος των εγγράφων τους να ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ