Η Νατάσα Θεοδωρίδου γράφει για την κόρη της που πέρασε στο πανεπιστήμιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Νατάσα Θεοδωρίδου γράφει για την κόρη της που πέρασε στο πανεπιστήμιο [εικόνες]

Η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Καλαμάτας πέρασε η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Ανδρέα Φουστάνου.

Η 47χρονη τραγουδίστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία selfie με την κόρη της, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την επιτυχία της κόρης της. Θέλησε όμως να της στείλει μέσα από την ανάρτηση και μια συμβουλή, γράφοντας το hashtag «μην πάρεις ναρκωτικά».

Αστέρι μου φωτεινό..σ´ευχαριστω που μου χαριζεις αυτά τα έντονα συναισθήματα περηφάνιας και ευγνωμοσύνης..ζήσε δυνατά..η φιλολογία σε περιμένει @afouust μου σε λατρευω.. #natasatheodoridou #φιλολογίακαιξερόψωμί #philologiakalamatas #φιλολογία #dontdodrugs #love συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν αλλα και σ´εκείνα που θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους..και φυσικά σε όλους τους γονεις..

A post shared by Natasa Theodoridou Official (@natasatheodoridou) on Aug 29, 2018 at 7:14am PDT


Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Αστέρι μου φωτεινό..σ´ευχαριστώ που μου χαρίζεις αυτά τα έντονα συναισθήματα περηφάνιας και ευγνωμοσύνης..ζήσε δυνατά..η φιλολογία σε περιμένει @afouust μου σε λατρευω.. #natasatheodoridou #φιλολογίακαιξερόψωμί #philologiakalamatas #φιλολογία #dontdodrugs #love συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν αλλά και σ´εκείνα που θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους..και φυσικά σε όλους τους γονείς».





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ