US Open: Αποκλείστηκαν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη - iefimerida.gr

US Open: Αποκλείστηκαν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

TSITSIPAS-SAKKARI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανυπέρβλητο ήταν το εμπόδιο του Ντανιίλ Μεντβέντεφ για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε 3-1 στο δεύτερο γύρο του US Open και αποκλείστηκε.

Οι καιρικές συνθήκες μόνο ιδανικές δεν ήταν καθώς είχε πολλή υγρασία και ζέστη, με αποτέλεσμα να επηρεάσουν τον 20χρονο τενίστα, ο οποίος έκανε πολλά αβίαστα λάθη και ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο Μεντβέντεφ επικράτησε δίκαια, μιας και πήρε όλα τα σετ με χαρακτηριστική άνεση (6-4, 6-3, 4-6, 6-3). Ο Ρώσος πρωταθλητής στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Κροάτη, Μπόρνα Τσόριτς.

Ο Τσιτσιπάς δεν έπιασε καλή απόδοση και είναι χαρακτηριστικό ότι και στο τρίτο σετ που πήρε βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-2. Παρόλα αυτά, η πορεία του στο US Open είναι η καλύτερη στην καριέρα του, καθώς κατάφερε να πάρει μία νίκη και να περάσει στον Β΄ γύρο του τουρνουά.

Aποκλείστηκε και η Σάκκαρη

Στον δεύτερο γύρο σταμάτησε και η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο US Open. Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αντιμετώπισε την «οικοδέσποινα», Σοφία Κένιν και παρά το γεγονός ότι πήρε το πρώτο σετ με 6-4, έμεινε εκτός συνέχειας, καθώς η Αμερικανίδα αντέδρασε και έφθασε στην νίκη με 6-1, 6-4.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ US Open τσιτσιπάς μαρια σακκαρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ