Φωτιά στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Πλάκα -Χωρίς ρεύμα οι γύρω δρόμοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Φωτιά στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Πλάκα -Χωρίς ρεύμα οι γύρω δρόμοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά στο στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην πλάκα ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, ενώ εξαιτίας της φωτιάς οι γύρω δρόμοι έμειναν χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε στο υπόγειο του κτιρίου στην οδό Κυρρήστου, όπου βρίσκεται ο υποσταθμός της ΔΕΗ και λαμπάδιασαν τα καλώδια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περιοχές στην Πλάκα έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, όπως για παράδειγμα τα σπίτια και τα καταστήματα στη Λυσίου, η μισή Κυρρήστου και σε άλλους γύρω δρόμους.

«Ξέσπασε φωτιά στο υπόγειο, λαμπάδιασαν τα καλώδια έως πάνω. Εχει μπλακ άουτ στην περιοχή, περιμένουμε μια ώρα την ΔΕΗ για να έρθει να συνδέσει το ρεύμα», είπε κάτοικος της περιοχής στο iefimerida.gr.

Από την πυροσβεστική επιβεβαιώνουν το περιστατικό, λέγοντας πως δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο και ότι περιμένουν τη ΔΕΗ για να έχουν καλύτερη εικόνα.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ, αν και αρχικά δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη της βλάβης και της διακοπής ρεύματος στην περιοχή, στην συνέχεια υπήρξε ενημέρωση ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί περίπου στις 5 το απόγευμα.

Πυροσβέστες στο σταθμό της Πλάκας, όπου ξέσπασε η φωτιά
Γύρω δρόμοι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πλάκα ΔΕΗ υποσταθμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ