Συνεχίζεται η έρευνα για τη Folli-Follie -Με καθυστέρηση η αποστολή των εγγράφων - iefimerida.gr

Συνεχίζεται η έρευνα για τη Folli-Follie -Με καθυστέρηση η αποστολή των εγγράφων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καθυστέρηση ενός μήνα πήρε στα χέρια του ο οικονομικός εισαγγελέας τις διοικητικές αποφάσεις της επιτροπής κεφαλαιαγοράς με τις οποίες επιβλήθηκαν πρόστιμα στα μέλη του ΔΣ της Folli-Follie.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος δεν περιέχει κάποια αξιολόγηση ή περιγραφή αδικημάτων, προκαλώντας ερωτήματα.

Ειδικότερα, ο φάκελος της επιτροπής κεφαλαιαγοράς αναφέρεται μόνο στη διοικητική διαδικασία και συνεπώς δεν ενέχει θέση μηνυτήριας αναφοράς προκαλώντας ερωτήματα, αφού η επιτροπή κεφαλαιαγοράς ήταν εκείνη που στις αρχές Ιουνίου είχε υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά για μη παροχή στοιχείων από τη Folli-Follie αν και της είχαν ζητηθεί.

Εντύπωση προκαλεί επιπλέον το γεγονός ότι ο φάκελος κατατέθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών πριν από λίγες ημέρες αν και όλοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν ότι την έρευνα διενεργεί τώρα ο οικονομικός εισαγγελέας τώρα Γ. Δραγάτσης, στον οποίο και θα έπρεπε να κατατεθεί ο φάκελος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FOLLI-FOLLIE Εισαγγελέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ